Üzleti tervezés szakértőkkel.

Üzleti tervezés

A megbízóval közösen egyeztetjük a vállalkozással elérni kívánt célokat, a személyes várakozásait. Ezt követően kialakítjuk az induló vállalkozásaüzleti modelljét, számba véve mindazon termékeket, szolgáltatásokat, amelyek értékesítésre kerülnek. Feltárjuk, hogy melyek az engedélyköteles tevékenységek, termékek vagy szolgáltatások. Felkutatjuk a beszállítói, partneri kapcsolatokat, azok lehetőségeit, valamint a főbb versenytársakat, a még kiaknázatlan üzleti lehetőségeket. Az üzleti modell záróállomásaként megtaláljuk az optimális adózási formát induló vállalkozásának.
Pénzügyi tervezés a kiszámíthatóság érdekében.

Pénzügyi tervezés

Pénzügyi kalkulációt készítünk, amely keretbe foglalja 6 - 12 hónap idősíkon a várható bevételek, költségek, ráfordítások egymáshoz viszonyított arányát. Cash-flow analízist készítünk a likviditás fenntartására.

Fókuszban az eredmények növelése.

Értékesítés tervezés

A megbízó elképzelései alapján beazonosítjuk a szóba jöhető értékesítési kört (vállalkozások, magánszemélyek, belföld-, külföld, stb.), illetve a leghatékonyabb értékesítési formákat.

Átfogó megoldások a mielőbbi siker érdekében!

Brandépítés szakértői segítséggel.

Brandépítés

Megtaláljuk az induló vállalkozást leginkább jellemző szín-, és arculati világot a megbízó szándéka szerint. Internetes kereskedelem esetén, felkutatjuk a szabad domainnevet, illetve igény esetén elkészítjük a vállalkozás WordPress alapú weblapját. Internetes webáruház esetén feltöltjük a termékeket és elvégezzük a legalapvetőbb beállításokat.

Marketing megfizethető áron.

Marketing

Javaslatokat fogalmazunk meg a hirdetések módjára, illetve segítséget adunk a Google Adwords szakértői kampányainak kezdeti beállításához.

Vállalatfejlesztés és a benne rejlő lehetőségek.

Tanácsadás meglévő vállalkozásoknak

A feladat végrehajtása egy audit programmal indul, ahol felmérjük a jelenlegi folyamatokat, kockázatokat. Az átvilágítás eredményeként egy jelentést készítünk, ahol bemutatjuk a fejlesztésre, hatékonyság és termelékenységnövelésre vonatkozó javaslatainkat.